Låt oss prata om utmattning.

Publicerad 2016-06-22 23:49:00 i Allmänt,

Hej, vad kul att du hittat hit! 
 
I denna bloggen kommer jag att berätta om min resa, tips, känslor, funderingar etc. kring utmattning, utmattningsdepression, begreppsförvirring och mycket annat. Jag vill att vi ska kunna peppa varandra genom elendet som stavas UTMATTNING. 
 
Kram

Kommentarer

Postat av: Axel

Publicerad 2016-06-23 13:58:39

Hej!
Det är ju ett viktigt ämne, finns så mycket att säga om det. Fick en utmattningsdepression när jag var 24, för drygt ett år sen.
Man "ska" ju inte drabbas av det i så ung ålder men har ändå flera vänner som också drabbats de senaste åren.
Lycka till med bloggen!

Svar: Vad roligt att du hittat hit, håller på att skriva ihop min berättelse om hur allt hände. Efter det kommer det rulla på med fler inlägg.
Ta hand om dig och hoppas du mår bättre idag!
Kram
ungutmattning.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är i 20-årsåldern och har alltid varit en högpresterande tjej som alltid velat andra väl och älskat livet, kanske lite för mycket. Jag drabbades sommaren 2015 av en utmattningsdepression med paniksyndrom. Det jag känner är att jag vill få kontakt med andra drabbade. Här i bloggen kommer jag dela med mig av min berättelse, mina tankar och känslor och förhoppningsvis kan vi få igång lite diskussioner och peppa varandra! Jag är inte utbildad inom ämnet utan uttrycker bara mina egna erfarenheter och tankar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela